Cetvrtak, 28. September 2023.
Društvo

Ministar Martinović posetio opštinu Kanjiža

27.09.2023.

Ministar državne uprave i lokalne samouprave dr Aleksandar Martinović, šef poslaničke grupe SVM u republičkom parlamentu Balint Pastor i načelnik…..

Društvo

U Srbiji sutra Dan žalosti

26.09.2023.

Vlada Republike Srbije proglasila je, na današnjoj vanrednoj sednici, 27. septembar za Dan žalosti povodom tragičnih događaja na Kosovu i…..

Društvo

Novokneževački osnovci zajedno uz policajce i vatrogasce učestvovali u projektu „Zajedno i bezbedno kroz detinjstvo”

25.09.2023.

Prezentacijom policijskih i vatrogasnih vozila i opreme u Novom Kneževcu je započeta realizacija projekta „Zajedno i bezbedno kroz detinjstvo“. Učenici…..

Društvo

Na 26. sednici SO Novi Kneževac usvojen rebalans bužeta za ovu godinu

22.09.2023.

Na dvadesetšestoj redovnoj sednici Skupštine opštine Novi Kneževac odbornici su usvojili četiri tačke dnevnog reda. Odbornici su usvojili Odluku o…..

Društvo

Završavaju se radovi na izgradnji kanalizacione mreže u Senti

13.09.2023.

Privode se kraju radovi na izgradnji kanalizacione mreže u senćanskom naselju Kertek. Prema rečima presednika opštine Senta Rudolfa Cegledija, završetkom…..

Društvo

Pripadnici MUP-a na području Subotice, Sombora i Kikinde pronašli 371 iregularnog migranta, oružje, agregate i dokumenta

12.09.2023.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u današnjoj akciji usmerenoj na suzbijanje ilegalnih migracija na području Subotice, Sombora i Kikinde pronašli su…..

Društvo

Jato roda osveženje potražilo na stadionu

01.09.2023.

Neobičan prizor zatekli smo nedavno u Novom Kneževcu, u periodu kada su temperature vazduha bile ekstremno visoke. Tada je jato…..

Društvo

Ljubiša Ćinkul izabran za novog vd direktora JKP „7 oktobar

31.08.2023.

Na dvadesetpetoj redovnoj sednici Skupštine opštine Novi Kneževac odbornici su usvojili devet tačaka dnevnog reda. Odbornici su usvojili odluku o…..

Scroll