Cetvrtak, 28. September 2023.
Obrazovanje

U petak 29. septembra kustosko vođenje kroz znamenitosti mesta i izložba slika Gorana Novakova u organizaciji Kancelarije za mlade

15.09.2023.

Četrdesetak novokneževačkih  srednjoškolaca, koji su deo saveta za mlade pri Kancelariji za mlade opštine Novi Kneževac, učestvuje u projektu „Mladi…..

Obrazovanje

Stručnim usavršavanjem do bolje komunikacije u radu sa učenicima

29.08.2023.

Regionalni centar za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju u Kanjiži organizovao je predavanja za stručno usavršavanje nastavnika i vaspitača kako…..

Obrazovanje

Novosadski studenti sa invaliditetom na rehabilitaciji u Banji Kanjiža

07.08.2023.

Deset studenata sa delimično ili potpuno otežanim hodom i oslabljenom motorikom koji studiraju na  novosadskom univerzitetu, boravi na programu besplatne…..

Obrazovanje

Učenici poslastičarstva i kuvarstva pohađali stručnu praksu u Rumuniji

05.07.2023.

Četrnaestoro učenika i učenica ugostiteljskog smera Gimnazije I stručne škole „Dositej Obradović“ iz Novog Kneževca dve nedelje je provelo u…..

Obrazovanje

Novokneževački gimnazijalci pobednici kviza „Koliko se poznajemo“

03.07.2023.

Učenici novokneževačke Gimnazije i stručne škole „Dositej Obradović“ pobednici su kviza „Koliko se poznajemo“. Školu je predstavljao tim koji su…..

Obrazovanje

Na Dan škole ispraćeni maturanti Osnovne muzičke škole

27.06.2023.

Školsku godinu završili su i učenici novokneževačke Osnovne muzičke škole. Tim povodom u dvorištu škole upriličen je Muzički maraton, a…..

Obrazovanje

Mali maturanti polagali završni ispit iz tri predmeta

26.06.2023.

Mali maturanti su protekle nedelje polagali završne ispite, tzv. malu maturu. Oni su u tri dana polagali test iz maternjeg…..

Obrazovanje

Jelena Bajić najuspešniji novokneževački osnovac

20.06.2023.

U svim ograncima Osnovne škole „Jovan Jovanović Zmaj“ prethodnih dana priređene su svečanosti povodom ispraćaja malih maturanata. Ukupno 82 učenika…..

Scroll