Nedelja, 14. April 2024.
Sport

Ekipa „NTM Čikerija“ iz Subotice najbolja na turniru u malom fudbalu u Banatskom Aranđelovu

14.08.2023.
Centar za informisanje Novi Kneževac

Ekipa „NTM Čikerija“ iz Subotice osvojila je prvo mesto na turniru u malom fudbalu koji je održan na terenu osnovne škole u Banatskom Aranđelovu. Oni su u finalu bili bolji od ekipe „Krimi“ iz Novog Kneževca, koju su nakon rezulta 1:1 u regularnom vremenu pobedili na penale rezultatom 4:3. Trener pobedničke ekipe Marjan Tumbas, istakao je da su sa osvojenim prvim mestom na turniru Banatskom Aranđelovu pokazali da igraju fudbal na zavidnom nivou.

Organizator čitavog turnira bio je fudbalski klub „Slavija“ i MZ Banatsko Aranđelovo koji su se pobrinuli da čitavo takmičenje bude na visokom nivou. Kako su istakli organizatori, pored fudbala i takmičenja, cilj ovog turnira jeste negovanje i sklapanje prijateljskih veza.

Ukupni nagradni fond iznosio je 280 hiljada dinara, i to za prvo osvojeno mesto 200 hiljada, za drugo 50 hiljada i za treće 30 hiljada dinara. Pored seniorskih ekipa, takmičili su se i pioniri iz Banatskog Aranđelova, Novog Kneževca, Sigeta, Filića, Srpskog Krstura, dok su revijalnom delu nastupali veterani. Lokalna samouprava opštine Novi Kneževac podržala je finansijski ovo takmičenje.

 

Scroll