Nedelja, 26. May 2024.
Društvo

Ministar Martinović posetio opštinu Kanjiža

27.09.2023.
Centar za informisanje Novi Kneževac

Ministar državne uprave i lokalne samouprave dr Aleksandar Martinović, šef poslaničke grupe SVM u republičkom parlamentu Balint Pastor i načelnik Severnobanatskog upravnog okruga Miroslav Dučić, posetili su opštinu Kanjiža. Zajedno sa predsednikom opštine Robertom Fejstamerom, obišli su modernizovani opštinski uslužni centar u koji je ministarstvo investiralo 1,5 miliona dinara  i ulicu Ferenca Fehera u čije je asfaltiranje uloženo pet miliona dinara.

Predsednik opštine Kanjiža Robert Fejstamer, zahvalio se ministru Martinoviću, i na tehničkoj podršci, koje se ogleda u donaciji dvadeset laptopov za rad opštinskog uslužnog centra.

Balint Pastor, šef poslaničke grupe SVM u republičkom parlamentu istakao je da je zahvaljući ministru Martinoviću, omogućeno uspešno konkurisanje za finansijska  sredstva i opštinama na severu Vojvodine, što je do pre desetak godina bilo nezamislivo.

Delegacija predvođena ministrom Martinovićem takođe je posetila i proizvodni pogon preduzeća Tisamed d.o.o iz Kanjiže, koje godinama uspešno proizvodi i plasira različite vrste meda na domaćem i inostranom tržištu.

Scroll