Nedelja, 26. May 2024.
Sport

Nagrađeni najuspešniji sportisti opštine Kanjiža

06.02.2024.
Centar za informisanje Novi Kneževac

I u 2023. godini najuspešnija kanjiška sportska organizacija je Rvački klub „Potisje“. Na tradicionalnoj svečanosti koja je upriličena u gradskoj kući, Sportski savez opštine Kanjiža dodelio je priznanja najuspešnijim sportistima i sportistkinjama, sportskim radnicima i klubovima iz ove opštine. Priznanje za najuspešnijeg sportistu otišlo je u ruke rvaču Rvačkog kluba „Potisje“ Sabolču Lošoncu,  a Fani Nađ iz istog kluba proglašena je za najuspešniju sportistkinju 2023. godine.

Najuspešnija ekipa bio je Ženski fudbalski klub TSC, a nagrada za životno delo dodeljena je bivšem treneru Stonoteniskog kluba Kanjiža Antalu Sagmajsteru. Nagrada za najuspešnijeg trenera pripala je rvačkom treneru Šandoru Ujheljiju.

Na svečanosti su priznanja dobili i Balaž Ujhelji u kategoriji pionira, Kevin Lenđel u kategoriji kadeta i  Daniel Ozveđ od juniora. Svi su članovi Rvačkog kluba Potisje. Od devojčica, Oršolja Habi je bila najuspešnija pionirka, a Evelin Ujhelji u kategoriji kadetkinja, a obe su članice Rvačkog kluba „Potisje“. U kategoriji juniorki priznanje je dobila kajakašica Lidija Ladanji.

 

Scroll