Subota, 13. July 2024.
Sport

Obilić slavio rezultatom 0:3 u Đali

07.03.2023.
Centar za informisanje Novi Kneževac

U okviru priprema za predstojeći nastavak Potiske međuopštinske fudbalske lige odigrana je prijateljska utakmica između ekipa „Graničar“ iz Đale i „Obilić“ iz Novog Kneževca. Na gostujućem terenu Obilić je slavio rezultatom 0:3, a golove su postigli Mihailo Korbelić, Nebojša Mijatov i Stevan Vuković. Predsednik FK „Obilić“ Igor Erdeg rekao je u razgovoru da je ovo prva od tri prijateljske utakmice koja je planirana da se odigra pred nastavak takmičenja.

Utakmica koja je tokom proteklog vikenda odigrana u Đali imala je i memorijalni karakter-obeležena je dvasetogodišnjica od smrti Mladena Zakića, sprotskog radnika i nekadašnjeg predsednika FK „Graničar“. Kako je istakao nekadašnji trener FK „Graničar“ Nikola Novičić, Mladen Zakić je svojim radom obeležio fudbal u Đali za sva vremena.

Kako nam je naglasio predsednik Erdeg, pred početak nove sezone FK „Obilić“ ima i novog trenera- Dejana Veselinova iz Horgoša. Povratnici i novi igrači u Obiliću su sledeći fudbaleri: Branislav Živkov, Stevan Vuković, golman Slobodan Panić, Jovan Ivančić i Dragan Krčmar iz Subotice, Mark Tokodi iz FK „Čoka“ i Nebojša Dragan iz Kikinde, zaključio je sagovornik.

Scroll