Nedelja, 26. May 2024.
Sport

Održana konferencija klubova Potiske međuopštinske fudbalske lige

21.03.2023.
Centar za informisanje Novi Kneževac

Konferencija klubova Potiske međuopštinske fudbalske lige održana je tokom proteklog vikenda u restoranu na stadionu FK „Obilić“ u Novom Kneževcu. Dnevni red se sastojao od četiri tačke: izveštaj komesara takmičenja, izveštaj komesara suđenja, odluka o kalendaru takmičenja za prolećni deo takmičarske sezone i pitanja i predloga. Komesar takmičenja Nikola Novičić rekao je u razgovoru da se u nastavku sezone očekuje podizanje nivoa organizacije utakmica na viši nivo zbog brojnih propusta tokom jesenjeg dela sezone.

Konferenciji su prisustvovali predstavnici klubova iz Đale, Majdana, Banatskog Aranđelova, Podlokanja, Novog Kneževca, Kanjiže, Sanada, Čoke. Trener FK „Jadran“ Svetozar Živanov iz Sanada istakao je u da je njihov klub spreman za nastavak sezone gde prvu utakmicu igraju u gostima u Majdanu protiv FK „Tromeđa“.

Tokom prolećnog dela sezone planirano je da se odigra jedanaest kola. Za vikend koji je pred nama planirano je prvo kolo nastvaka sezone, u kojem novokneževački „Obilić“ gostuje ekipi „Slavija“ iz Banatskog Aranđelova.

Scroll