Nedelja, 14. April 2024.
Sport

Prelazni rok za fudbalere Potiske međuopštinske lige završava se u petak

09.02.2023.
Centar za informisanje Novi Kneževac

Prelazni rok za fudbalske timove i fudbalere Potiske međuopštinske lige okončava se sutra. Klubovi sa teritorije opštine Novi Kneževac-Obilić, Graničar, Slavija, Tromeđa i Hajduk imaju prilike da još danas i sutra završe sve poslove vezane za transfere igrača u prostorijama Fudbalskog saveza opština Novi Kneževac-Čoka u Novom Kneževcu. Predag Lajić sekretar ovog saveza, pozvao je predstavnike klubova da sve svoje obaveze urade na vreme.

Ono što je neophodno da bi se uspešno registrovao igrač jeste prikupljanje validne dokumentacije, koja se dostavlja Fudblaskom savezu. Kako je je istakao sekretar Lajić nakon toga elektronskim putem vrlo brzo i lako završava sam proces registracije.

U Potiskoj međuopštinskoj ligi takmiči se ukupno dvanaest klubova, i to sa područja opština Novi Kneževac, Čoka, Kanjiža, Senta i Ada. Fudbalski klub „Tisa“ iz Padeja je zimski deo takmičenja završio na prvom mestu, sa 24 boda, dok je „Obilić“ iz Novog Kneževca na šestom mestu sa 19. bodova. Kako je istakao Lajić, prolećni deo sezone počinje krajem marta.

Scroll