Subota, 13. July 2024.
nekategorizovano

Saopštenje

15.03.2024.
Centar za informisanje Novi Kneževac

Saopštenje Relje Ognjenovića, člana Glavnog odbora SNS-a i potpredsednika Opštinskog odbora SNS Voždovac:

„Sinoć sam se odazvao pozivu aktivista SNS-a u ulici Vojvode Stepe i sprečio sam pokušaj njihovog protivpravnog lišavanja slobode. Notorna laž je da me je neko bilo gde zadržavao već je istina da sam došao da podržim potpuno legalan i legitiman aktivizam naših članova. Nisu u pitanju nikakvi birački niti borački spiskovi kako su objavili opozicioni plaćeni mediji, a posebno ne sa ličnim podacima građana koji nisu članovi naše stranke.

Tajkuni od 619 miliona već na samom početku kampanje pozivaju na linč aktivista naše stranke, a onda kada zbog toga budu uhapšeni kažu kako je to represija policije. Prošlo je vreme kada su diplomate i tajkuni naređivali policiji koga da hapse i kada su sastavljali vlade.

To je jedina istina koju opozicioni mediji izvrću i padajući na najniže grane, na svojim portalima prenose laži političkih diletanata.

Pretpostavljamo da su i te laži koje plasiraju i spinuju, kao i napadi u sklopu političkog programa „Srbije protiv nasilja“ i njihovog širenja mržnje prema svima koji su simpatizeri Srpske napredne stranke.

Pozivam sve aktiviste @sns_srbija da nastave borbu protiv lopova i nasilnika ujedinjeni i bez ikakvog straha, jer će na kraju poštena Srbija pobediti.

Neka bude borba neprestana!“

Oznake:

Scroll