Nedelja, 14. April 2024.
Sport

Saša Pavlov apsolutni pobednik „Tiske trke” u Novom Kneževcu

12.09.2023.
Centar za informisanje Novi Kneževac

U organizaciji atletskog kluba „Obilić“, a u saradnji sa lokalnom samoupravom organizovano je atletsko nadmetanje u trčanju pod nazivom „Tiska trka“. Ovo je treći put da se ovakav jedan sportski događaj organizuje u našem mestu. Oko stotinak takmičara je učestvovalo u glavnoj trci, dužine pet kilometara, koja je prvi put organizovana. Najbrži na glavnoj trci i apsolutni pobednik bio je Saša Pavlov iz Novog Kneževca, koji je istakao da je ovom trkom naše mesto  još jednom pokazalo da može da bude organizator ovakvog jednog takmičenja.

Prema rečima organizatora, pored glavne trke na pet kilometara, bilo je još osamnaest trka odnosno kategorija dece u uzrastu od 2009. do 2020. godišta. Kako je istakla Svetlana Knežević, oko dvestapedesetoro dece je učestvovalo na ovom takmičenju.

Nagrade za  sve učesnike su bile brojne – uz medalje i  pehare, dodeljeni su i vaučeri i novčane nagrade za pobednike u najdužoj disciplini. Prema rečima naše sagovornice, atletski klub „Obilić“ postoji četiri pune godine i imamo osmadeset članova u raznim kategorijama, od tri do šest godina, od sedam do deset i od jedanaest  do četranaest godina.

 

Scroll