Nedelja, 21. April 2024.
Sport

U subotu 12. avgusta biće održan 41. festival trčanja i plivanja u Kanjiži

10.08.2023.
Centar za informisanje Novi Kneževac

U subotu 12. avgusta biće održan 41. festival trčanja i plivanja u Kanjiži. Program festivala će biti podeljen na dva dela-plivanje i trčanje. Tokom prepodneva učesnici će se takmičiti u disciplinama plivanja, a tokom popodneva u disciplinama trčanja, istakao je oragnizator Robert Konja.

Pored takmičenja u disciplinama plivanja,  popodnevno vreme je rezervisano za takmičenje i u trčanju. Kako je sagovornik naglasio, glavna trka dužine 10 kilometara biće održana na ulicama Kanjiže od 18 časova.

Pored trčanja i plivanja , na ovom festivalu biće organizovan i dodatni program – „Kanjiža warior“. Prema rečima predsednika sportskog udruženja „Bro’S Gym“ Kanjiža Kristiana Palfija, ovaj program treba da predstavi više disciplina takmičarskih veština učesnika.

Zbog trka u okviru 41. Festivala trčanja i plivanja u subotu 12. avgusta stupiće na snagu promena režima saobraćaja u Kanjiži. Kako najavljuju organizatori u periodu od 17 do 20 časova sledeće ulice će biti zatvorene za saobraćaj: Subotički put, Karađorđeva, Tibora Haršanjija, Široka ,Dunavska, Aleja kestenova, Svetog Save, Damjanićeva, Školski trg i Hrvatska.

Scroll