Cetvrtak, 13. June 2024.
Društvo

Uskoro rekonstrukcija krova zgrade Opštine Novi Kneževac i Doma zdravlja

09.10.2023.
Centar za informisanje Novi Kneževac

Krov na zgradi Opštine Novi Kneževac, koja datira iz devetnaestog veka, biće kompletno rekonstruisan, a radovi na projektu započeli bi u toku sledeće godine, rekao je danas ministar za državnu i lokalnu samoupravu Aleksandar Martinović prilikom obilaska opštine Novi Kneževac. Kako je ministar Martinović ovom prilikom istakao, vrednost radova na rekonstrukciji krova iznosi približno 20 miliona dinara.

Na sastanku, kojem su kao domaćin prisustvovali predsednik opštine Novi Kneževac dr Radovan Uverić sa saradnicima, ministar Martinović i načelnik Severnobanatskog upravnog okruga Miroslav Dučić, razgovaralo se i o potencijalnom ulaganju u rekonstrukciju objekata novokneževačkog Doma zdravlja, koji su ovom prilikom obišli.

Ministarstvo državne i lokalne samouprave prilikom posete opštini Novi Kneževac doniralo je dvadeset laptopova za rad opštinskog uslužnog centra. Nakon obilaska zgrade opštine Novi Kneževac i objekata Doma zdravlja, ministar Martinović obišao je i gazdinstvo lokalnog proizvođača začinske paprike Jovice Marjanovića.

 

Scroll