Cetvrtak, 13. June 2024.
Društvo

Usvojen Program podrške za sprovođenje poljoprivredne politike i politike ruralnog razvoja

22.06.2023.
Centar za informisanje Novi Kneževac

Na dvedesetdrugoj redovnoj sednici Skupštine opštine Novi Kneževac dvadesetsedmoro prisutnih odbornika usvojilo je deset tačaka dnevnog reda. Između ostalih, usvojeno je Rešenje o obrazovanju  Komisije za imenovanje direktora  javnih preduzeća opštine Novi Kneževac, Rešenje o prestanku funkcije i imenovanju predsednika Upravnog odbora Narodne biblioteke „Branislav Nušić“ Novi Kneževac te Rešenje o usvajanju Programa podrške  za sprovođenje poljoprivredne politike i politike ruralnog razvoja za opštinu.

Odbornici su, takođe, izglasali Zaključak o davanju saglasnosti na Odluku o usvajanju tromesečnog izveštaja o realizaciji godišnjeg programa poslovanja društva „Regionalna deponija“ doo Subotica za period od 1. januara do 31. marta tekuće godine, kao i donošenje Odluke o završnom računu budžeta opštine Novi Kneževac za 2022. godinu

Na sednici je, takođe, usvojena Odluka o obrazovanju komisije za rodnu ravnopravnost i i Odluka o načinu obrazovanja, zadacima i načinu rada Saveta za rodnu ravnopravnost.

Usvojena je i odluka o davanju saglasnosti za zaključenje Ugovora o rešavanju imovinsko-pravnih odnosa po osnovu ispravke granica parcele. Odbornici su, takođe, na početku zasedanja usvojili predlog predsednika SO da se sa dnevnog reda sednice izostave dve tačke koje se tiču donošenja odluke o sprovođenju Javnog konkursa za imenovanje direktora Javnog komunalnog preduzeća „7. oktobar“ Novi Kneževac.

Oznake:

Scroll