Nedelja, 14. April 2024.
Najave događaja

Kreativna radionica fraktalnih crteža u subotu 16. septembra u Kulturnoj zoni

13.09.2023.
Kreativna radionica fraktalnih crteža održaće se u subotu 16. septembra u Kulturnoj zoni s početkom u 17 časova.

Radionica ne zna za gornju starosnu granicu, ali u slučaju dece bilo bi dobro da imaju preko 8 godina. Sav potreban materijal koji će učesnici koristiti će biti obezbeđen.

Trajanje radionice je 2 sata. Prijava je obavezna preko mesindžera kod Andrijane Crnjaković.
Cena radionice je 700 dinara po osobi.
Šta je fraktalni crtež?
Crtež rađen zatvorenih očiju, mreža crtana jednom neisprekidanom linijom i obojen tako da pozitivno utiče na svest.
Kroz crtanje fraktala upoznajte sebe, radite na sebi, naučite koji su vam ciljevi, šta vas sprečava da ih dostignete.
Budite ponosni umetnik. Nema osobe koja ne zna ili ne uspe da ostvari umetničko delo na kraju kursa. Originalno, samo njegovo, unikatno kao otisak prsta.
Crtanje fraktala je terapijska metoda koju je razvila svetski priznata klinička psihološkinja Tanzilija Polujahtova. Prvenstveno se bavila kriminalnom psihologijom, naknadno i porodičnom, povezala je crtanje linija zatvorenih očiju sa ljudskom podsvesti i razvila metod koji joj je prvenstveno pomagao u dijagnostici, ali i u rešavanju kako psiholoških tako i fizičkih problema osobe.
Na prvoj radionici polaznici će čuti više o pomenutim metodama, kao i na šta sve fraktalno crtanje može da utiče. Polaznici će takođe uraditi svoj prvi fraktalni crtež.
O predavaču
U svet fraktala, kroz ovu radionicu, koja može biti održana i na mađarskom i na srpskom jeziku, uvodi vas Andrijana Crnjaković, nastavnica engleskog jezika, koja je zahvaljujući fraktalima pronašla životne ciljeve, promenila svoje negativne poglede u pozitivne, promenila čak i adresu i pronašla svoju kuću snova.

Oznake:

Scroll