Ponedeljak, 29. April 2024.
Obrazovanje

Ispraćeni maturanti Gimnazije i stručne škole Dositej Obradović, Biljana Krasić đak generacije

19.06.2023.
Centar za informisanje Novi Kneževac

Maturanti Gimnazije i stručne škole „Dositej Obradović“ u Novom Kneževcu oprostili su se od svojih profesora i drugara na svečanosti koja je priređena u njihovu čast. Posle održanog poslednjeg časa odeljenskog starešine oni su zajedno prošetali centrom Novog Kneževca, gde su ih uz cveće i poklone čekali prijatelji i članovi porodice. Nakon šetnje u sali novokneževačkog pozorišta priređena je svečanost na kojoj su učestvovali učenici škole, a nakon toga i podela diploma najuspešnijim maturantima. Nagradu učenika generacije ove godine ponela je učenica Gimnazije Biljana Krasić.

Direktorica Gimnazije i stručne škole „Dositej Obradović“ maturantima je ovom prilikom poželela sve najlepše u njihovom daljem životu, uverena da će mnogi od njih biti uspešni.

Nakon uspešno poležene velike mature i održane maturske svečanosti, naše maturante sada čeka polaganje prijemnih ispita za željene fakultete, dok Gimnazija i stručna škola „Dositej Obradović“ početkom jula vrši upis novih učenika.

Gimnaziju i stručnu školu „Dositej Obradović“ školske 2022/2023. godine završilo je 84 učenika i učenica, od čega je dvadeset gimnazijalaca, dva odeljenja poslastičara i kuvara, i po jedno odeljenje vozača motornih vozila i tehničara drumskog saobraćaja.

 

Oznake: ,

Scroll