Ponedeljak, 6. May 2024.
Kultura

„Ljubav je umetnost“ – prodajna izložba u Kulturnoj zoni u susret praznicima

08.12.2023.
Centar za informisanje Novi Kneževac

„Ljubav je umetnost“ naziv je nove postavke u Kulturnoj zoni. Reč je o grupnoj izložbi koja je prodajnog karaktera, pa će se sve do kraja božićnih  i novogodišnjih praznika ovde moći pazariti slike i fotografije cenjenih umetnika – Laure Sagmajster, Žoke Salma, Gorana Novakova, Igora Lazina, Loranta Agoštona, Ivane Popov, Roberta Sabo Benkea i radovi nastajali na likovnoj koloniji MS kuće.

Prema rečima organizatora, ovom izložbom želeli su da malo uspore vreme pred praznike, te da svi zajedno proživimo lepe trenutke. Tome je doprineo i nastup tamburaškog sastava „Lale“ koji je za prisutnu publiku na otvaranju izveo nekoliko odabranih pesama, u skladu sa tematikom izložbe.

Kako su sumirali organizatori, iza Kulturne zone je vrlo uspešna godina, održane su izložbe svetski priznatih umetnika kao što su Jožef Nađ, Sabolč Dudaš, Bazil Duliškovič, te izložbe Željana Pavića, Ivane Popov i Roberta Sabo Benkea. Pored izložbi, održani su i premijera novog filma Igora Lazina, koncerti klasične muzike, kao i mnoge kreativne radionice za odrasle i decu.

Izložba će biti postavljena dok traju novogodišnji i božićni praznici, a radove je moguće pogledati i kupiti svakog dana u periodu od 18 do 20 časova, sem nedelje i ponedeljka. Novi program u Kulturnoj zoni održaće se već u subotu 16. decembra, kada će biti upriličen Novogodišnji bazar.

 

Oznake: ,

Scroll