Subota, 27. April 2024.
Sport

OŠ „Jovan Jovanović Zmaj“ domaćin okružnog takmičenja u malom fudbalu

28.03.2024.
Centar za informisanje Novi Kneževac

Osnovna škola „Jovan Jovanović Zmaj“ iz Novog Kneževca bila je domaćin okružnog takmičenja u malom fudbalu za učenike osnovnih i srednjih škola iz okruga. Na terenima osnovne škole odigravale su se utakmice između osnovaca, dok su srednjoškolci svoje utakmice igrali na terenu Gimnazije i stručne škole „Dositej Obradović“. Prema rečima organizatora, na ovogodišnjem takmičenju učestvovalo je više ekipa u odnosu na prethodnu godinu.

Sve utakmice propratio je veliki broj gledalaca, a domaćini su imali podršku sa tribina. Ove godine na okružnom takmičenju učestvovale su ekipe u muškoj i ženskoj konkurenciji, gde su svoje predstavnike imale i obe novoknževačke škole.

Na okružnom takmičenju u malom fudbalu za osnovce prvo mesto zauzela je ekipa iz Mola, drugo ekipa iz Kikinde, a domaćini su zauzeli treće mesto. U konkurenciji devojčica najboljesu  bile učenice osnovne škole iz Mola, drugo mesto je zauzela ekipa iz Tornjoša, a treće iz Kikinde. U kategoriji srednjih škola prvo mesto zauzela je ekipa iz Ade, drugo iz Novog Kneževca, a treće iz Kikinde, dok su se novokneževačke srednjoškolke direktno plasirale na sledeći nivo takmičenja. Pobedničke ekipe plasirale su se na sledeći nivo takmičenja koje će se odršati u Subotici.

Scroll