Subota, 4. May 2024.
Kultura

Promotivni koncert muzičke škole održan na trgu u Novom Kneževcu

16.06.2023.
Centar za informisanje Novi Kneževac

Bogat muzički program pripremili su učenici muzičke škole u centru Novog Kneževca gde su održali koncert pod nazivom „Naše ruke daruju vam zvuke“. Na koncertu su nastupili učenici svih odseka i uzrasta, a predstavilo se i muzičko zabavište. Kako tokom školske godine često nastupaju u koncertnim salama i učestvuju na brojnim takmičenjima, učenici su posebno uzbuđeni što sada imaju priliku da ih čuju i njihovi sugrađani.

Da je promotivni koncert na trgu jedna od omiljenih aktivnosti potvrđuju i nastavnici škole, koji na ovom koncertu imaju priliku da nastupe zajedno sa svojim učenicima, dok učenici starijih razreda za ovaj koncert pripremaju i poseban repertoar koji se sastoji od njihovih omiljenih pesama popularne muzike.

Kako je sagovornica istakla, promotivni koncerti su aktuelni zbog predstojećeg upisa, a takođe je i lepa prilika da se pokaže šta su to učenici naučili u školi i koliko su tokom godina napredovali. Ona je ovom prilikom pozvala sve zainteresovane da dođu na upis, koji će se održati 19. i 20. juna u prostorijama Osnovne muzičke škole u Novom Kneževcu.

Oznake: ,

Scroll