Nedelja, 21. April 2024.
Sport

Sedamdesetoro dece omladinske škole FK „Obilić“ vredno trenira i sprema se za nova takmičenja

03.04.2024.
Centar za informisanje Novi Kneževac

Omladinska škola fudbalskog kluba „Obilić“ u Novom Kneževcu može da se pohvali da u svojim redovima ima oko sedamdesetak dece iz Novog Kneževca i okoline koji treniraju u nekoliko kategorija. Generacije dečaka koji treniraju fudbal kreću se u rasponu od dece rođene 2011.

godine do onih rođenih 2017. godine. Prema rečima trenera Predraga Lajića, cilj ove škole je pravilan psiho-fizički razvoj dece, kao i popularizacija i omasovljenje fudbala kroz treninge i takmičenja.

Kako je istakao naš sagovornik, generacija fudbalera FK „Obilić“ rođenih  2014/2015 godine takmičila se u Mini Maksi ligi ove godine, gde je zauzela četvrto mesto. Nova takmičenja prema njegovim rečima očekuju najmlađe fudbalere „Obilića“ tokom predstojećih prolećnih meseci.

Treninzi za najmlađe naše sugrađane održavaju se svakog dana na terenu FK „Obilić“, a u radu učestvuje pet trenera. Kako je na kraju zaključio Lajić, krajnji cilj je uključivanje što više dece u rad, te poziva sve zainteresovane da svoju decu koja žele da treniraju fudbal dovedu na treninge omladinske škole fudbala „Obilić“.

Scroll