Petak, 19. July 2024.
Najave događaja

Čuveni „Laibach“ 29. novembra koncertnu turneju završava u Mokrinu

22.11.2023.

Svoju ovogodišnju evropsku turneju „Love is Still Alive“ Laibach u Srbiji završava na Severu Banata, gde će u Mokrin House-u 29. novembra nastupati pod vedrim nebom. Ovo je događaj za fanove kultnog slovenačkog benda u posebnom ambijentu, na jedinstvenom mestu!

Ulaznice po ceni od 1500 ili 3000 dinara mogu se kupiti na sajtu gigstix.rs.

Izuzetno nam je velika čast što imamo priliku da organizujemo jedan ovakav događaj za naše sugrađane. Vidimo se u Mokrinu! – poručuju iz Mokrin House-a.

Kultni slovenački sastav u Mokrinu završava turneju „Love is Still Alive“ ( Ljubav je još uvek živa), na kojoj predstavlja istoimeni projekat. Ovaj projekat je nedavno objavljen i na vinilu i CD-u.

Reč je o materijalu koji se odnosi na naučnofantastični film iz žanra crne komedije, Iron Sky – The Coming Race (Gvozdeno nebo – nadolazeća rasa), za koji je grupa Laibach pripremila originalnu muziku. Uz to, grupa će predstaviti odabrane numere sa svojih nedavno objavljenih albuma, uključujući neke starije pesme sa svojih predstojećih projekata i set Laibach klasika, koji se protežu od ranih 80-ih do danas, ali i veoma aktualnu preradu pesme Leonarda Cohena „The Future” te na nju nadovezujuči se novi singl „The Engine of Survival”.

Scroll