Cetvrtak, 13. June 2024.
Ekonomija

Virtuelni sajam zapošljavanja u četvrtak 30. novembra

24.11.2023.
Centar za informisanje Novi Kneževac

Virtuelni sajama zapošljavanja održaće se u četvrtak 30. novembra u periodu od 10 do 16 časova u organiozaciji Nacionalne službe za zapošljavanje,. Sajam se organizuje korišćenjem inovativne internet tehnologije koja obezbeđuje jednostavan pristup i virtuelno okruženje prilagođeno korisnicima.

Zainteresovani se mogu registrovati  klikom na  www.nsz-virtuelnisajam.rs

KO MOŽE DA UČESTVUJE NA SAJMU?

Na Virtuelnom sajmu zapošljavanja (VSZ) mogu da učestvuju sva nezaposlena lica, bez obzira da li se nalaze na evidenciji NSZ. Registracija na web platformi je jednostavna, a nakon iste –  svi koji su se registrovali kao korisnici dobijaju lični nalog za buduća pristupanja platformi (obezbeđena politika privatnosti).

Pored mogućnosti da direktno razgovaraju sa poslodavcima iz brojnih kompanija koje će biti prisutne na platformi (chat opcija, klikom na štand sa nazivom kompanije), tražioci posla moći će da saznaju kako se piše radna biografija (CV), da se direktno prijave na ponuđene poslove itd.

Nakon prvog VSZ koji je uspešno organizovan u maju 2021, NSZ nastavlja da radi na digitalizaciji usluga sa ciljem da se one učine dostupnijim nezaposlenima i teže zapošljivim licima i da se na taj način dodatno podstakne njihova aktivnost u traženju posla, ali i da se upoznaju sa  brojnim mogućnostima za dodatne edukacije i usavršavanje veština. Pored toga, digitalizacija NSZ u skladu je sa strateškim dokumentima u oblasti zapošljavanja

 

Scroll